Zoals verzekeren bedoeld is!

Sectoren

Waar zijn wij goed in?

Glastuinbouw

Wij zijn opgegroeid in een gebied met veel glastuinbouw en handelsbedrijven: het Westland.
Binnen PRO-IN Advies is er veel passie voor, en kennis van de glastuinbouwsector. Deze kennis en passie wordt ingezet om ons advies over risicomanagement en verzekeringen constant naar een hoger niveau te tillen.  

Wij onderscheiden ons als advieskantoor door kwekers in de gehele breedte van de operationele risico’s die zich in het bedrijf voor doen te adviseren. Op deze manier kunt u er op vertrouwen dat wij over uw schouder meekijken en onze kennis en expertise inzetten om u verder te helpen.

MKB en Grootbedrijf

Binnen het MKB is de diversiteit van bedrijven groot. Ditzelfde geldt voor het grootbedrijf. Wij zijn thuis in het adviseren en verzekeren van grote transportondernemingen tot MKB-bedrijven zoals een installatiebedrijf, een juwelier of een garagebedrijf.   

Privé

Ook kunt u bij ons terecht voor uw privé verzekeringen. De mogelijkheden voor particulieren om via internet hun verzekeringen af te sluiten wordt steeds groter. De behoefte aan professioneel advies en ontzorging blijft echter bestaan. Wij verzorgen graag uw particuliere verzekeringen bij een betrouwbare verzekeraar tegen een scherpe premie.