Een op maat gemaakt verzekeringspakket tegen de beste voorwaarden en premies.

Verzekeringen

Persoonlijk & Creatief

Er zijn altijd risico’s die u als ondernemer of in privé niet zelf wilt of kunt dragen. Bijvoorbeeld brand van uw woonhuis of een grote aansprakelijkheidsclaim in uw onderneming. Deze risico’s kunt u overdragen aan een verzekeraar. Wij adviseren en bemiddelen in schadeverzekeringen voor uw onderneming, maar ook voor u als ondernemer in privé of voor u als particulier. Wij zijn een onafhankelijk advieskantoor en doen met veel gerenommeerde- en betrouwbare verzekeraars zaken.

Bij PRO-IN Advies rekenen wij altijd een eerlijke en transparante prijs voor onze dienstverlening. Ons doel: ‘voor iedere klant een op maat gemaakt verzekeringspakket tegen de beste voorwaarden en premies’, waarbij ons advies altijd in uw belang zal zijn.

Wij zijn ons advieskantoor gestart met een belangrijk doel: Adviseren en verzekeren zoals het écht bedoeld is. Te vaak zien wij dat er standaard verzekeringspakketten worden geadviseerd om tijd te besparen en dat de bedrijfsrisico’s door de adviseurs niet goed inzichtelijk zijn gemaakt. Hoe kan een verzekeringspakket dan goed op uw risico’s en wensen aansluiten?

Wij zorgen ervoor dat uw verzekeringspakket écht aansluit op de bedrijfsrisico’s die wij samen met u hebben geconstateerd en die gebaseerd is op uw wensen. Dit tegen verantwoorde kosten. Zo bent u verzekerd zoals verzekeren bedoeld is!

Een goede schadeafwikkeling start al bij het afsluiten van uw verzekeringen, door uw verzekeringen goed op uw bedrijfsactiviteiten- en risico’s af te stemmen. Indien er schade ontstaat staan wij voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de voorwaarden van de verzekeraars. Wij begeleiden u en behartigen uw belangen. Wij doen er alles aan om de schade met een goed gevoel voor u af te wikkelen.     

Geschiedenis van de verzekering

In de 14e eeuw ontstonden al de eerste verzekeringen in onder andere Genua. Later in de 17e eeuw groeide het eerste Lloyd’s coffee house uit van een ontmoetingsplaats voor zakenlieden en verzekeraars uit tot de eerste moderne verzekeringsmaatschappij zoals wij deze nu kennen.

Verzekeringen zijn altijd een belangrijke en onmisbare motor geweest voor de groei van onze economie, simpelweg om ‘te kunnen’ ondernemen en de continuïteit van bedrijven te waarborgen. Tot op de dag van vandaag zijn verzekeringen belangrijk om calamiteiten af te dekken om u en uw onderneming te beschermen tegen financiële schade door bijvoorbeeld brand, waterschade of vandalisme.

onafhankelijk
adviseren
ervaring